Efterår tekst

Ray Dee Ohh – Efterår Lyrics – Genius

Ray Dee Ohh – Efterår Lyrics | Genius Lyrics

Efterår Lyrics: Efterår / Den sidste sol har gemt sig i dit blik / Og tiden går / Forbi os, før vi ved det, er vi væk / Og jeg føler kun / En længsel i mit …

Efterår Lyrics: Efterår / Den sidste sol har gemt sig i dit blik / Og tiden går / Forbi os, før vi ved det, er vi væk / Og jeg føler kun / En længsel i mit bryst / Kom og ta’ mig ind til dig / Kom

RAY DEE OHH – Efterår – lyrics – Myone.dk

RAY DEE OHH – Efterår – lyrics

Efterår Og mørket falder ind. I dine ord. Og tiden går, Vi venter, og vi håber, Og vi tror. Men jeg føler mig. Så underlig forladt, For jeg kunne miste alt

Ray Dee Ohh – Efterår – Lyrics – video

Efterår – Højskolesangbogen

Efterår

Efterår har melodi af komponist, dirigent, arrangør og musikformidler John Høybye, og tekst af forfatter, journalist m.m. Georg Metz.

Sangen Efterår er en del af korsuiten Solskin og sorten muld, der er skrevet af komponist John Høybye og forfatter og journalist Georg Metz i 2016. Hele værket er en hyldest til fællessangen og til Grundtvigs tanker herom. Metz’ efterårstekst rummer en respekt for naturen og maner til stilhed og eftertænksomhed. Melodien er i mol, men slutter i dur som en forvisning om, at det før eller siden bliver forår igen.

von Ray Dee Ohh – Efterår Lyrics – Songtexte

Songtext von Ray Dee Ohh – Efterår Lyrics

Efterår Den sidste sol har gemt sig. I dit blik. Og tiden går. Forbi os, før vi ved det, Er vi væk. Og jeg føler kun. En længsel i mit bryst.

Efterår Songtext von Ray Dee Ohh mit Lyrics, deutscher Übersetzung, Musik-Videos und Liedtexten kostenlos auf Songtexte.com

Ray Dee Ohh – Efterår Lyrics – Musixmatch

29. jul. 2022 — Efterår Den sidste sol har gemt sig I dit blik. Og tiden går Forbi os, før vi ved det, Er vi væk. Og jeg føler kun En længsel i mit bryst.

Ray Dee Ohh – Efterår – YouTube

men jeg kan godt li’ efterår! Jomo. 13. Det’ der ikke mange, der forstår,. Mor kan godt vi. Intro. C. Men. D7 det. C. F. Det”. Dm jeg der er.

men jeg kan godt li’ efterår!

Gamle Danske Sange: Efterår

Gamle Danske Sange: Efterår. Dybt hælder året i sin gang · En stille, høstlig brusen · Marken er mejet · Nu falmer skoven trindt om land (1)

Gamle Danske Sange: Efterår.

Gamle Danske Sange: Efterår – Ugle.dk

Efterår

Dagene bliver kortere. Træernes blade skifter farve. Det er efterår. Kan du ikke se teksten? Vi …

Dagene bliver kortere. Træernes blade skifter farve. Det er efterår.

Efterår – Clio.me

Ray Dee Ohh – Efterår | [Vers 1] Efterår Den sidste sol har gemt sig i dit blik Og tiden går Forbi os, før vi ved det, er vi.

Keywords: efterår tekst, efterår sang tekst, efterår ray dee ohh tekst